Začetni tečaj 

                                                                                                        

Fit power NADALJEVALEC in Semi PRIVAT treningi

FIT POWER FUNKCIONALNA VADBA ZA VSAKOGAR!https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t9e/3/16/1f51d.png");">????https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/taa/3/16/1f4aa.png");">????https://static.xxhttps://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t22/3/16/2b07.png");">⬇️

S treningi boste pokurili maščobe, razvili moč, gibljivost, stabilizacijo, povečali zmogljivost srca in ožilja, izboljšali kondicijsko pripravljenost celotnega telesa, predvsem pa se boste zabavali.

Verjamemo, da boste v treningih našli sprostitev za vsakdanji stres in naporen urnik, ki vas sili k neaktivnemu in nezdravemu življenjskemu stilu. Vsekakor želimo, da naredite korak naprej, ter s konstantno telesno aktivnostjo, zdravo prehrano in odličnimi treningi izboljšate kvaliteto svojega življenja. Treningi so oblikovani v neskončnem številu variacij, ki vas nikoli ne bodo dolgočasili. Ter prilagojeni na vaši fizični aktivnosti. Zato si izberi svoj program  in se nam pridrži na ZAČETNI ALI NADALJEVALI FIT POWER VADBI! 

ZAČETNI TEČAJ FUNKCIONALNE VADBE NA TRX TRAKOVIH (PON IN SRE 18:30, TOREK 18:50* IN ČETRTEK 19:00*)

*Mešana skupina(začetno/nadaljevalni)

Vabljeni da se nam meseca septembra pridružite na brezplačnem začetnem tečaju funkcionalne vadbe na TRX trakovih.

1x ali 2x tedensko, lahko tudi v jutranjih terminih (PON IN SRED 8.30), nas pridi obiskat in se spoznaj z najbolj unčinkovito vadbo za celo telo.
Komu je namenjen začetni tečaj:

  • ženskam in moškimvam, ki še nikoli niste obiskovali funkcionalne vadbe (lahka intrnzivnost)
    vam, ki si želite nazaj v formo
    vam, ki želite varno in počasi pričeti s skupinsko vadbo
    vam, ki iščete nekaj novega in zanimivega
    vam, ki ste v srcu in duši športnik in iščete zimsko obliko vzdrževanja forme.

Če si na vsaj eno stvar odgoviril z ja, potem se vidiva v tednu 14.9 - 17.9 v novem Katrx Sport centru v Tržiču (slap).Prijave zbiramo na 040 500 610 ali na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

??

začetni tečaj  ikonca

 

ZAČETNI TEČAJ HATHA JOGE

VSAKO SREDO OB 19:30
MOUNTAIN MERMAID JOGA (program bo vodila licencirana inštruktorica Hatha Joge RYS200 Nina Bobnar)

 

Praksa joge je primerna za začetnike, ki se še niste srečali z jogo. Skupaj bomo osvojili in spoznali osnove Hatha joge. To je tradicionalna praksa, katera nas uči, da smo lahko istočasno lahkotni in močni, umirjeno aktivni, hkratna prisotnost moške in ženske energije ter še mnogo drugega.

Prakso joge občutimo preko asan – položajev telesa, dihalnih tehnik, meditacije in spremljanja dogajanja v našem telesu, umu, srcu.

Rezerviraj si čas zase, ker si Dragocen/a https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tae/3/16/2665.png");">♥

Srčno vabljen v sredo 16.9.2020 ob 19:30 na prvo spoznavno urico joge.

Prijave in informacije na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

joga ilonca

 

FIT POWER NADALJEVALEC

TEŽJA FUNKCIONALNA VADBA ZA MOŠKE IN ŽENSKE (PON 19:30, TOR 18.50, ČET 19:00)

nadaljevalci ikonca

 

SEMI PRIVAT INDIVIDUALIZIRANI TRENINGI (MAX 5 OSEB) Z OSEBNIM TRENERJEM!

Individualiziran skupinski trening. Vsak trening bo prilagojen le tebi in tvojim potrebam. Imel/a boš osebnega trenerja in svoj program treningov, ki te bo 100% pripeljal do ciljev. Majhne skupine trenerju omogočajo, da se posveti vsakemu posamezniku in ga spremlja skozi proces. Poudarek je na pravilni tehniki izvajanja vaj s katerimi dosežemo boljše rezultate in manjšo možnost poškodb. Hkrati pa ne bo dolgočasno, saj boš še vedno v družbi in cenovno dostopno, kljub osebnemu pristopu in obravnavi.
Primerno za vse, ki si želite resnih treningov in konkretnih rezultatov. Skupina je primerna za popolnega začetnika kot tudi vrhunskega rekreativca.
Termin: torek 20:00 in četrtek 18:30
Cena mesečnega program znaša 95 €. ) 2 x tedensko + osebna mapa  

semi privat ikonca