eva 

DSC 1310

DSC 0065

Otroški športni program Maxi  (5 - 8 let) je namenjeni otrokom pred vključitvijo v izbrane športne klube. Osnovni namen programov je razvijanje osnovne motorike ter spoznavanju in približevanju športa otrokom na zanimiv in prijeten način. Na vadbi, ki traja 45 - 60 minut, se bomo spoznavali z naravnimi oblikami gibanja ( lazenje, plazenje, tek, poskoki, plezanje...) in elementarnimi igrami. Pričeli bomo z gimnastično in atletsko abecedo, del učnih ur pa bomo namenili plezanju po plezalnih orodjih, didaktičnim gugalnicah, ter se podili po GYMBOX športnih poligonih, ki omogočajo maksimalen razvoj osnovne motorike.

Pri vsaki učni uri velja, da želimo otrokom prikazati osnovne značilnosti posameznih športov, osnovna pravila in pravilno uporabo rekvizitov.
Vse aktivnosti bodo temeljile na igri in dobrem počutju otrok v želji, da bi vsak otrok našel šport, ki ga še posebej veseli, pa naj v življenju postane to ali ono. Vadbeno okolje, kjer se bodo vaši otroci varno gibali, je v vseh elementih prilagojeno njim!
GYMBOX je nova športna oprema - sestavljiva športna orodja, na katerih otroci skozi igro ter vadbo pridobivajo ter razvijajo različna gibalna znanja, katera so nujna za zdrav razvoj. Gre za kombinacijo tako imenovane osnovne gimnastike na orodjih (otroci za premagovanje športnih poligonov uporabljajo gred, drogove, bradljo) ter kombinacijo naravnega gibanja čez ovire (lazenje, plazenje, plezanje, tek, poskoki...).

Vsak torek in četrtek ob 17:00 . PRIČETEK 3.9.2017 OB 17:00 (prijave na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.