Začetni tečaj 

                                                                                                        

Fit power NADALJEVALEC in Semi PRIVAT treningi

This is a bridge

V  septembru se dobro pripravljeni novi člani lahko vpišejo tudi v Fit power 2 nadaljevalni program funkcionalne vadbe, ali se pridružijo začetnemu tečaju Fit power 1 in kasneje prestopijo v Fit power 2 v zahtevnejši program. 

za nadaljevalce web

______________________________________________________________________________________________________________________

 ZA VSE KI SI ŽELITE 100% DOSEČI SVOJ CILJ, PRIPOROČAMO SEMI PRIVAT TRENINGE! 

semi privat ikonca

 INDIVIDUALIZIRAN SKUPINSKI TRENING (3 - 5 OSEB) Vsak trening bo prilagojen le tebi in tvojim potrebam. Imel/a boš osebnega trenerja in svoj program treningov, ki te bo 100% pripeljal do ciljev.  Majhne skupine trenerju omogočajo, da se posveti vsakemu posamezniku in ga spremlja skozi proces.Poudarek je na pravilni tehniki izvajanja vaj s katerimi dosežemo boljše rezultate in manjšo možnost poškodb. Hkrati pa ne bo dolgočasno, saj boš še vedno v družbi in cenovno dostopno, kljub osebnemu pristopu in obravnavi.

Primerno za vse, ki si želite resnih treningov in konkretnih rezultatov. Skupina je primerna za popolnega začetnika kot tudi vrhunskega rekreativca.

_______________________________________________________________________________________________________________________ 

OPIS FIT POWER NADALJEVALEC

Treningi so kondicijsko zahtevni in niso priporočljivi za popolne začetnike* 

Program, ki posameznika vzdržuje in nadgrajuje v svoji fizični in psihični zmogljivosti. Treningi so oblikovani v neskončnem številu variacij, ki vadečega nikoli ne dolgočasi in telo vedno postavlja k novim izzivom. Skupinska pozitivna energija dodaja vrednost maksimalnega izkoristka vadbene ure in dodaja vale vzpodbude na poti željenih ciljev. Vsebuje vadbene prvine za razvoj maksimalne moči, hitrosti, eksplozivnosti, gibljivosti, koordinacije, ravnotežja,vzdržljivosti ...Treningi so kondicijsko zahtevni in niso priporočljivi za popolne začetnike.

Cilj treninga so raznovrstni in zabavni treningi s katerimi člane vodimo k vedno boljšim rezultatov v fizični in psihični pripravljenosti.  

Številni športni pripomočki, nam pomagajo pri prilagajanju težavnosti za vsakega posemeznika za doeseganje  zastavljenih ciljev, drugi članom ponujajajo nove izzive. Katrx trakovi, težke vrvi, peščene vreče, olimpijski krogi, proste uteži, ravnotežne deseke, kolebnice, elastike, trapezi, streeat fitness drogovi, trenažer, kolebnice... Vadbeni prostor je zgrajen po načelu funkcionalne telovadnice. 

S treningi boste pokurili maščobe, razvili moč, gibljivost, povečali zmogljivost srca in ožilja, izboljšali kondicijsko pripravljenost celotnega telesa, predvsem pa se boste zabavali in zmanjšali nivo stresa in pridobivali na svoji samozavesti z doseganjem zaželjenih ciljev.